NIPS SOULFOOD

NIPS SOULFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2 sterren uit 165 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nips Soulfood. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2022 om 3:22 Buitengewoon slecht. Los van het feit dat je duur betaald voor een kinderportie, was het gewoon niet te eten. 3 mini blokjes “crunchy chicken” wat een grap. Eten kwam koud aan en de fanta warm. Wil m’n 30 euro terug.
14 jun 2022 om 16:30 Heb het nog steeds niet !!
2 jun 2022 om 9:22 Het was weinig voor wat je betaalde het eten was zo vies dat ik het niet eens heb opgegeten als jullie dit mac and cheese noemen snap ik het niet eten was zodroognietnormaal de kip die ik hen bestelt smerig was gewoon uit de vriezer wil me geld terug
25 mei 2022 om 23:23 Het eten was niet gaar, de kip was van binnen nog rauw en bloedend, de patatjes waren zo hard als chips de kip stukjes waren verbrand en alles was zowat smakeloos
30 apr 2022 om 23:04 Ik heb me eten nooit gekregen
24 apr 2022 om 22:27 Food came in 50 mins after checking there was food missing. Called right away and was promised to that food was coming. We are 90 mins later after the call and still do not have my missing food. would not order here again
24 apr 2022 om 18:41 Wrong order came. Restaurant picked up but pretended not to be there (i could hear someone breathing but no one talked). horrible service, very disappointing as last time i ordered here the food was great.
22 apr 2022 om 8:37 Food delivered 90 minutes after ordering, arrived cold, congealed and inedible, went straight in the trash.
30 mrt 2022 om 9:45 Kip was nog roze van binnen. Kwam er net telaat achter waardoor ik al een paar hapjes op had. De rest weggegooit. Ga helaas niet meer daar bestellen. Bezorging was wel goed
23 mrt 2022 om 11:44 Te laat meer dan een uur en koud eten ben niet moeilijk maar dit was rommel
28 feb 2022 om 9:27 Niet lekker en duurde lang
11 feb 2022 om 4:10 Vreselijk eerste keer en NOOIT meer. Bezorgen kwam 2 uren later met een vieze bak eten koud en onvriendelijke medewerkers.